Bucatarie clasica Otopeni 1

Bucatarie clasica Otopeni 1
29
ian.

Bucatarie clasica Otopeni 1

Bucatarie clasica Otopeni 1 O bucatarie clasica ivory este solutia perfecta pentru a obtine o incapere luminoasa. Aceasta bucatarie este realizata cu fronturi clasice din MDF vopsit, mecanisme si accesorii de inalta calitate. Termen de livrare: 4-6 saptamani.

Read more →
Bucatarie moderna Otopeni 4
28
ian.

Bucatarie moderna Otopeni 1

Bucatarie moderna Otopeni 1 Una dintre tendintele anilor 2020-2022, este reprezentata de bucatariile albe cu insertii de lemn, fiind un design care imbina elementele traditionale si cele moderne, rezultand spatiu elegant, practic si luminos. Aceasta bucatarie este creata din materialele PAL EGGER in combinatie cu MDF vopsit, cu manere frezate. Termen de livrare: 4-6 saptamani.

Read more →
Bucatarie moderna Baneasa 1
25
iul.

Bucatarie moderna Baneasa 1

Bucatarie moderna Baneasa 1 Va intrebati cum arata o bucatarie perfecta? Este acea bucatarie care te face sa te simti acasa, liber, inspirat si ai petrece tot timpul acolo. O bucatarie alba sau in nuante deschise este cea mai potrivita solutie pentru a obtine o incapere luminoasa, spatioasa si moderna. Termen de livrare: 4-6 saptamani.

Read more →
Bucatarie clasica Corbeanca 1
25
iul.

Bucatarie clasica Corbeanca 1

Bucatarie clasica Corbeanca 1 Pentru inspiratie, va prezentam bucataria "Blue-Grey" din MDF, cu fronturi clasice, dotata cu mecanisme si organizatoare de calitate inalta. Corpurile suspendate dispun de vitrina cu sticla semi-transparenta. Termen de livrare: 4-6 saptamani.

Read more →
Bucatarie moderna Bucuresti 1
24
iul.

Bucatarie moderna Bucuresti 1

Bucatarie moderna Bucuresti 1 Va prezentam un proiect special, modern si elegant - bucataria "All Black". Daca câtiva ani in urma, culorile intunecate, precum negru si gri inchis erau utilizate doar pentru accente, potrivit ultimelor tendinte de design, se practica bucatariile monocrome de aceste nuante. Spatiul trebuie sa fie potrivit de mare, pentru a mentine incaperea luminoasa. Termen de livrare: 4-6 saptamani.

Read more →
Bucatarie moderna Pipera
24
iul.

Bucatarie moderna Pipera

Bucatarie moderna Pipera Chiar si o bucatarie mica pare spatioasa, plina de lumina si aer, daca sunt alese culorile potrivite si un design minimalist. Surprinzator, suprafetele albe nu se murdaresc usor si necesita aceeasi ingrijire ca si suprafetele de orice alta culoare, fiind chiar mai practice decât materialele intunecate. Termen de livrare: 4-6 saptamani.

Read more →
Bucatarie moderna Campina 1
24
iul.

Bucatarie moderna Campina 1

Bucatarie moderna Campina 1 Acest proiect modern si elegant, cu elemente specifice stilului Loft, carcterizat prin culori inchise, textura aspra de piatra, evidentiate apoi prin lumina corpurilor din lemn, accesorizate cu banda LED. Aceasta bucatarie este creata din materialele PAL EGGER pentru corpurile suspendate, in combinatie cu MDF vopsit, cu manere frezate. Termen de livrare: 4-6 saptamani.

Read more →
Bucatarie moderna Strejnicu
18
iul.

Bucatarie moderna Strejnicu

Bucatarie moderna Strejnicu Aceasta bucatarie moderna, intr-o nunata de beige deschis, cu accente intunecate este realizata din MDF vopsit cu manere frezate, astfel avand un model liniar si minimalist. Atunci când luati in considerare culorile pentru mobilierul de bucatarie, puteti opta pentru nuante neutre. Paletele de culori naturale sunt versatile si atemporale Termen de livrare: 4-6 saptamani.

Read more →